Archiv článků

Dožínky

V neděli 19. 8. Sedmikvítek vystoupil na dožínkách v Trojanovicích. Jako první předvedl pásmo Dožatá, poté Na stodole a Škádlení. Svůj program zakončil vinšováním hospodáři - panu Tichavskému.

Gorolski Święto 2012

V sobotu 4. 8. 2012 se Sedmikvítek představil v odpoledním programu s názvem "Z biegiem Olzy" na 65. ročníku festivalu Gorolski Święto v Jablunkově.

Gorolski Święto

    V sobotu 4. 8. 2012 se Sedmikvítek představí v odpoledním programu s názvem "Z biegiem Olzy" na 65. ročníku festivalu Gorolski Święto v Jablunkově.  

Sedmikvítek vystoupil v pořadu Valašsko a jeho muzikanti

Dne 8. 7. 2012 měli návštěvníci Valašského muzea v přírodě možnost zhlédnout komponovaný pořad Valašsko a jeho muzikanti, který byl tentokrát věnován sběratelům lidových písní a tanců z Frenštátska. Reportáž z vystoupení je k vidění zde.

Folklorní skladba na Všesokolském sletu 2012

    Česká obec sokolská letos slaví 150. výročí svého založení. Také proto byl XV. Všesokolský slet, který se konal na začátku července, mimořádnou událostí. Spolu s dalšími soubory měl VS Sedmikvítek tu čest zúčastnit se skladby Radostná země, ve které tanečníci...

Vystoupení v novém roce

V sekci Vystoupení a zkoušky souboru byla vytvořena stránka Vystoupení v roce 2011, na níž jsou již v tuto chvíli 4 plánované akce. Sedmikvítek tak po třítýdenním volnu opět rozjede svou činnost naplno. První zkouška v novém roce bude v pátek 7.1. v 18 hodin.

Folklor cup 2010

V úterý 28.12.2010 proběhl v Rožnově p. R. třetí ročník turnaje valašských souborů ve volejbalu. Sedmikvítek se při své premiérové účasti na tomto turnaji umístil v konkurenci osmi souborů na třetím místě.

Sedmikvítek třicetiletý

27.11.2010 oslavil Valašský soubor Sedmikvítek 30 let svého trvání slavnostním koncertem. O měsíc později se u videa z koncertu a u vánočních dobrot sešla nejstarší skupina Sedmikvítku, aby si nejen znovu vychutnala slavnostní chvíle, ale též naplánovala činnost pro nejbližší období.

Frenštátské slavnosti

V pátek 3.9. a v sobotu 4.9. proběhnou tradiční Frenštátské slavnosti, jejichž jsme spolupořadateli. Naše vystoupení bude v sobotu, a to dětských skupin i skupiny dospělé (viz sekce vystoupení a zkoušky). Dospělí pak ještě v neděli jedou naše město reprezentovat do družebního města Krásna...

Doplnění informací k nejbližším akcím

Byly upraveny stránky Zkoušky a Vystoupení 2010, doplněny některé informace. Zejména zkouška ve čtvrtek 19.8. v 19 hodin před pátečním odjezdem na festival do Šumperka.

Novinky

Valašský bál 2024

Valašský soubor Sedmikvítek Vás srdečně zve na Valašský bál, který se bude konat 2. března v aule Gymnázia a SPŠEI ve Frenštátě pod Radhoštěm od 19:00.  Předprodej zahájen 15. ledna na tel.: 737 378 650,nebo na e-mailu: pavlacibulcova@seznam.cz Cena: 200 Kč, 150 Kč (krojovaní)  

Nábor

    Máš rád folkór?          Rád tančíš?              A nebo jen hledáš koníček, který by vyplnil tvůj volný čas?  Tak přijď mezi nás! Už na tebe čekáme.  Valašský...

Ohlédnutí za Valašským bálem 2020

  Valašský bál je za námi a nyní již můžeme jen hodnotit a děkovat.     Moc Vám všem děkujeme za projevenou přízeň. Jen díky Vám se večer povedl, tak jak se povedl! My jsme si ho užili neskutečně a doufáme, že i Vy jste se celý večer bavili.  Těšíme se na Vás zase za...

 Odkaz na facebookové stránky 

Nejbližší akce

Díky situaci s nákazou Covid-19
nejsou plánované žádné blízké akce.

více v sekci plánované akce.