Valašský bál 2018

        V sobotu 3.3.2018 se v Aule Gymnázia a SPŠEI Frenštát p. R. konal již 21. Valašský bál. Celým večer provázely dvě úžasné muziky a to Cimbálová muzika Portáši s primášem Honzou Skotnicou a Cimbálová muzika Polajka s primášem Peťou Baklíkem. 
        Navštívily nás folklórní soubory z různých míst valašska, přijeli i zástupni souborů SLPT Valašský vojvoda, VSPT Radhošť z Rožnova p. R., VSPT Radhošť z Trojanovic, VSPT Beskyz ze Zubří, VS Morava z Ostravy, SVPT Jasénka ze Vsetína a další. 
        Nesměla chybět ani bohatá tombola, kde hlavními sponzory byly firmy Helmond Frenštát p. R., myonic Rožnov p. R., ZD Javorník z Tiché a Valašské muzeum v přírodě Rožnov p. R. Tímto všem sponzorům děkujeme a vážíme si jejich pomoci. 
        Také bychom chtěli poděkovat všem návštěvníkům za vytvoření skvělé atmosféry. Celý bál byl laděn do tématu "Čarování milému", od výzdoby až po půlnoční překvapení. Snažili jsme se, aby se vám u nás líbilo a cítili jste se dobře. a Jestli se nám to povedlo, to musíte už posoudit Vy sami. 
        My jsme si bál velmi užili a doufáme že Vy také. Děkujeme Vám za přízeň a těšíme se zase za rok. 

                                                                                                                                Vaši Sedmikvíťáci :-) 

        Fotky z bálu zde..
        Odkaz na půlnoční překvapení zde..

Novinky

Valašský bál 2024

Valašský soubor Sedmikvítek Vás srdečně zve na Valašský bál, který se bude konat 2. března v aule Gymnázia a SPŠEI ve Frenštátě pod Radhoštěm od 19:00.  Předprodej zahájen 15. ledna na tel.: 737 378 650,nebo na e-mailu: pavlacibulcova@seznam.cz Cena: 200 Kč, 150 Kč (krojovaní)  

Nábor

    Máš rád folkór?          Rád tančíš?              A nebo jen hledáš koníček, který by vyplnil tvůj volný čas?  Tak přijď mezi nás! Už na tebe čekáme.  Valašský...

Ohlédnutí za Valašským bálem 2020

  Valašský bál je za námi a nyní již můžeme jen hodnotit a děkovat.     Moc Vám všem děkujeme za projevenou přízeň. Jen díky Vám se večer povedl, tak jak se povedl! My jsme si ho užili neskutečně a doufáme, že i Vy jste se celý večer bavili.  Těšíme se na Vás zase za...

 Odkaz na facebookové stránky 

Nejbližší akce

Díky situaci s nákazou Covid-19
nejsou plánované žádné blízké akce.

více v sekci plánované akce.